Wat doet Claranet tegen het verder verspreiden van het Coronavirus?

Geplaatst op: 12 maart, 2020 - 09:30

In navolging van de richtlijnen vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de autoriteiten heeft Claranet een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Hieronder een overzicht:

Events

Een aantal van de events die gepland stonden in de maanden maart en april, zijn verplaatst naar een latere datum:

Datum Event Ondernomen maatregel
12 maart Round Table Accountancy Is verplaatst naar 28 mei
19 maart CyberSecurity event Gemeente Son & Breugel Is verplaatst naar 24 september
26 maart Kooksessie “WorkSmart365” Is verplaatst naar 14 mei

Klantafspraken

Voor afspraken met klanten, prospects, partners en leveranciers zijn we zoveel mogelijk risicomijdend; afspraken die niet persé fysiek plaats hoeven te vinden, worden omgezet naar een telefonische vergadering (mobiel of via Microsoft Teams). Mocht er fysieke aanwezigheid nodig zijn zoals het verrichten werkzaamheden op locatie (bijvoorbeeld locatiebezoek voor installatie) dan zullen die zoveel mogelijk doorgang vinden met beperkte sociale omgang (geen handen geven, afstand bewaren, etc.).

(Thuis)werken (update 13/3)

Claranet volgt de richtlijnen van het RIVM en de autoriteiten rondom thuiswerken voor de Claranet-medewerkers. Derhalve is het kantoor in Son gesloten tot maandag 6 april 2020 en werken alle medewerkers vanuit huis.

Impact

We proberen de impact op onze service en levertijden zoveel mogelijk te beperken. Mochten maatregelen ten koste gaan van onze dienstverlening; neem dan direct contact op met je vaste Claranet-contactpersonen zodat we kunnen kijken hoe we de impact kunnen verminderen.