Claranet gepositioneerd in nieuw Europees Magic Quadrant van Gartner

Claranet heeft een positie verworven in het eerste Magic Quadrant van Gartner voor “Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europa - 2018”.

Dit Magic Quadrant erkent organisaties die een hoge mate van consistentie en kwaliteit hebben bereikt in de levering van flexibele en schaalbare beheerde infrastructuurdiensten én een positief track record hebben in de uitbesteding van datacentercapaciteit. Het Magic Quadrant weerspiegelt de evoluerende manier waarop organisaties IT gebruiken en beheren in een tijdperk die aanpassingsvermogen en een holistische benadering van de technologie vereist.

Claranet in Magic Quadrant van Gartner.png=

Deze afbeelding is door Gartner, Inc. gepubliceerd als onderdeel van een groter onderzoeksrapport en moet worden geëvalueerd in de context van het hele document. Het Gartner-rapport is op verzoek op te vragen bij Claranet.

We zijn er trots op om erkend te worden in dit nieuwste Magic Quadrant van Gartner naast zoveel andere wereldwijde spelers. Wij geloven dat dit een positieve weerspiegeling is van het werk dat we hebben gedaan om onze expertise te vergroten in zowel de migratie van applicaties naar private én public cloud-platforms, als volledige 24x7 ondersteuning van kritieke applicaties en infrastructuur.”

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

Wat is het Magic Quadrant?

Gartner's Magic Quadrant is een alom gerespecteerde marktanalyse tool, die verschillende leveranciers in de technologiemarkt onderzoekt en beoordeelt, en is bedoeld om organisaties te voorzien van een evaluatie van de kracht en mogelijkheden van een leverancier.
Dit Magic Quadrant evalueert het vermogen van toonaangevende serviceproviders om een complexe set van datacentercapaciteiten en -diensten te leveren die in toenemende mate gebaseerd zijn op beheerde virtual private cloud-diensten én hyperscale public cloud-diensten.

Waarom is Claranet opgenomen in dit Magic Quadrant?

Het rapport van Gartner spreekt onder andere over:
"Het gebruik van ‘onshore-personeel’ door Claranet om diensten te leveren, onderscheidt hen aanzienlijk ten opzichte van de concurrentie. Als een vooraanstaande partner van AWS en Google Cloud Platform (GCP) én een Microsoft Gold-partner heeft Claranet een eigen speciaal cloudmigratieproces geïntroduceerd en meer dan 1.200 medewerkers getraind in technische cloudvaardigheden."

"...referentieklanten prijzen Claranet voor de aanwezige expertise, aanpassingsvermogen, innovatie, loyaliteit en verantwoordelijkheid. Ze waarderen ook de focus van Claranet op onderhandelingsflexibiliteit, cloudmigratie en optimalisatie van de workload, en waar voor hun geld. "

Onze status als houder van de hoogste accreditaties in de top drie public cloudleveranciers - AWS, Google en Microsoft - heeft ook bijgedragen aan het stimuleren van de groei van onze specifieke cloudmigratieproces. Daarnaast zijn we blijven investeren in de automatisering van cloudinfrastructuur, wat volgens ons onze klanten zal helpen om nieuwe niveaus op het gebied van IT-prestaties en efficiëntie te bereiken."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

©2018 Gartner, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved.

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services,Europe, Claudio Da Rold, Robert Naegle, David Groombridge, 14 June 2018. Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350