Claranet voor tweede jaar op rij opgenomen in Gartner Magic Quadrant

Claranet is voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd in Gartners Magic Quadrant voor "Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe" (DCO / HIMS).

In dit nieuwste Magic Quadrant analyseert Gartner de strategische visie en uitvoering van 20 toonaangevende DCO / HIMS-providers en hun aanbod op het gebied van clouddiensten, met een totale jaaromzet in Europa meer dan €23 miljard. We denken dat dit de stappen weerspiegelt die Claranet neemt om de juiste combinatie van services te bieden om organisaties te helpen hun activiteiten te transformeren, beveiliging op orde te hebben en houden én zich snel aan te passen aan hun veranderende klantbehoeften.

Claranet in Magic Quadrant van Gartner =

This graphic was published by Gartner, Inc. as part of a larger research document and should be evaluated in the context of the entire document. The Gartner document is available upon request from Claranet.

We zijn erg blij dat we voor het tweede jaar op rij in dit Gartner Magic Quadrant van 2019 worden erkend tezamen met onze wereldwijde peers. Wij zijn van mening dat dit de vooruitgang onderstreept die we hebben geboekt met het uitbreiden van onze activiteiten en het verder verbeteren van onze expertise op het gebied van cloudmigratie, managed en professionele services en cyberbeveiliging het afgelopen jaar."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

Wat is het Magic Quadrant?

Gartner's Magic Quadrant is een alom gerespecteerde marktanalyse tool, die verschillende leveranciers in de technologiemarkt onderzoekt en beoordeelt, en is bedoeld om organisaties te voorzien van een evaluatie van de kracht en mogelijkheden van een leverancier. Dit Magic Quadrant evalueert het vermogen van toonaangevende serviceproviders om een complexe set van datacentercapaciteiten en -diensten te leveren die in toenemende mate gebaseerd zijn op beheerde virtual private cloud-diensten én hyperscale public cloud-diensten.

Waarom is Claranet opgenomen in dit Magic Quadrant?

Het rapport van Gartner spreekt onder andere over:
"Claranet heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden door professionele services aan haar managed services toe te voegen en hybride cloud- en beveiligingsdiensten te combineren, met een sterke expertise om 24x7 kritische applicaties en infrastructuur te migreren en te beheren. Claranet loopt mee met de groeiende interesse in Europa voor public cloud op Azure. Dit leidt ook tot grotere deals en hybride behoefte (privé en public)."

"Referenties prijzen Claranet voor haar technische kennis en relatie met cloudproviders, haar flexibiliteit en vermogen om te schalen, en haar pragmatisme en kwaliteit van levering. Ze waarderen ook de focus van Claranet op de kwaliteit van de diensten van remote management, operationele expertise en tools tot de flexibele contractstructuur en klantondersteuning."

Gartner, Inc., Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe, Claudio Da Rold, David Groombridge, Rene Buest, 18 June 2019. Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Aanvragen

Vraag het volledige Gartner rapport 2019 aan:

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350