Claranet gepositioneerd in twee Gartner Magic Quadrants

Claranet is opnieuw gepositioneerd als leider in Gartner’s Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe 2017, voor het vijfde opeenvolgende jaar.

Hybrid Cloud highres-mq.png=

Wij zien hybrid IT als een belangrijke differentiator voor ons en hebben de afgelopen twee jaar zwaar geïnvesteerd in ons public cloud-portfolio om ervoor te zorgen dat we een compleet aanbod van hosting diensten kunnen aanbieden. Applicaties én data zijn beiden zeer belangrijk voor organisaties en bij Claranet zijn wij van mening dat de beschikbaarheid, beveiliging en prestaties essentiëel zijn. Deze elementen variëren per applicatie en het gebruik van de juiste infrastructuur per applicatie is hierin de sleutel voor het waarborgen van een doeltreffende applicatiehosting."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

Wat is het Magic Quadrant?

Gartner's Magic Quadrant is een alom gerespecteerde marktanalyse tool, die verschillende leveranciers in de technologie markt onderzoekt en beoordeelt, en is bedoeld om bedrijven te voorzien van een evaluatie van de kracht en mogelijkheden van een leverancier. Claranet is gepositioneerd als 'leider' in Gartner's Magic Quadrant voor Managed Hybrid Cloud Hosting, Europa 2017 voor het vijfde jaar op rij.

Wat zegt de kwalificatie 'leider' over Claranet?

De positie van Claranet als leider binnen het Managed Hybrid Cloud Hosting Magic Quadrant betekent de erkenning van onze lange termijn visie en de slagkracht om deze visie uit te voeren. Onze visie en strategie blijven het fundament van onze diensten voor elke klant: het begrijpen van hun behoeften en doelstellingen om samen te werken met hen om op toekomstige eisen te anticiperen.

Volgens Gartner voldoet een leider in het Magic Quadrant aan de volgende criteria:

  1. een stabiele kracht in de markt
  2. kunnen innoveren op basis van hun bestaande producten
  3. invullen van enterprise-klasse behoeften

=

We zijn verheugd ons debuut te maken in Gartner's eerste Magic Quadrant for Public Cloud Infrastructure Managed Service Providers, Worldwide. Het is een sterke start terwijl we doorgaan met het introduceren van nieuwe beheerde public cloud diensten voor onze onze klanten in nieuwe regio’s."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

Lees hier Gartner's complete rapport

©2017 Gartner, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved.
*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe, Europe, Tiny Haynes, Gianluca Tramacere, Gregor Petri, 28 June 2017.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350