Dutch Hosting Provider Association

Claranet Benelux is deelnemer van de stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt. De DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in de online industrie. DHPA heeft 33 deelnemers en wordt gesteund door 40 business partners.

DHPA-TaglineDefinition_DHPA-ShortTagline-Standard.jpgClaranet Benelux voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel. Claranet Benelux hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Voor meer informatie:

Door ons aan te sluiten bij de DHPA willen we duidelijk maken dat we bij deze selecte groep aanbieders horen die gelijkgestemd zijn over essentiële zaken rondom de dienstverlening en support. Door een deelnemer van de DHPA te kiezen, bent u ervan verzekerd dat er keiharde afspraken over design, support, beheer en de locatie van de data zwart op wit staan.”

Wiebe Nauta
Managing Director Claranet Benelux

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350