Support

Helping our customers do amazing things

De servicedesk van Claranet Benelux is gevestigd bij het datacenter in Son. Letterlijk bovenop ons datacenter houden we jouw en onze systemen in de gaten. Afhankelijk van het type dienstverlening zijn verschillende manieren van monitoring mogelijk. Van standaard tot uitgebreid, of zelfs specifiek ontwikkeld op uw behoeften! Altijd gebaseerd op de persoonlijke benadering die ons kenmerkt.

Waarom Claranet anders is

 • Focussen op 24x7 mogelijkheden
 • Om je goed van dienst te kunnen zijn werken wij met vaste contactpersonen en vaste klantenteams zodat je altijd iemand aan de lijn krijgt die kennis van zaken heeft en je daardoor snel wordt geholpen.

  Claranet belooft alleen dat wat ze echt waar kunnen maken. En dat is een gegeven waar nog veel bedrijven en organisaties wat van kunnen leren."

  Berson

 • Veiligheid staat voorop!
 • Voor al onze diensten geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door het behalen van de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen, kunnen wij nu en in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze diensten waarborgen. Deze certificeringen zijn de bevestiging van het belang dat Claranet hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen. Jouw klanten, partners en medewerkers verwachten immers dat hun gegevens veilig zijn.

  Wij moeten echt voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze online verbinding. Claranet heeft haar zaken goed op orde. Wij weten dat we op hen kunnen vertrouwen. Maar vertrouwen alleen is niet genoeg, ze moeten die kwaliteit ook bewijzen. En dat kunnen ze, want Claranet heeft haar certificering op orde. En gecertificeerd werken is verplicht in de gezondheidszorg. Claranet zorgt ervoor dat hun geleverde diensten volledig gecertificeerd zijn. Dat is voor ons een enorme zorg minder."

  Dianet

 • Commitment voor ons partnership
 • Partnership is voor ons gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het vermogen om samen succesvol te zijn. Door onszelf in jouw situatie te verdiepen kunnen we gezamenlijk oplossingen ontwikkelen die je helpen om jouw doelstellingen te behalen. Hierdoor creëren wij een compromisloze win-winsituatie.

  “Ik ben ontzettend blij met een partner als Claranet. Ze ontzorgen mij volledig op het gebied van ICT. Daarnaast denken ze optimaal met onze organisatie mee, ze houden me scherp en ze zijn in staat om mijn ideeën leven in te blazen."

  Brainport Development

 • Wat onze klanten zeggen over ons
 • Met Claranet was er meteen een klik. Hun open, persoonlijke en eerlijke manier van zaken doen past bij onze bedrijfsvoering. We hebben een erg goede band met onze contactpersonen bij Claranet. Samen met een aantal Claranetters heb ik letterlijk in onze filialen nog kabels getrokken, dus we kennen elkaar persoonlijk. Dat maakt de onderlinge samenwerking prettig. Samenwerken met Claranet dat betekent voor mij: korte lijnen en snel schakelen!"

  Van Cranenbroek

  Claranet is een betrouwbare partij; een echte deskundige partner. We hebben een gezonde operationele relatie en de samenwerking verloopt soepel. Ze geven ons de aandacht die we nodig hebben."

  SPGPrints

  Samenwerken met Claranet gaat voor mij verder dan een klant/leverancier relatie. Claranet is voor ons een sparringspartner, ze zijn uitermate betrouwbaar, pro-actief en ontzorgen echt. De lijnen zijn kort, je weet bij wie je moet zijn. Het contact is professioneel maar persoonlijk. We kennen elkaars gezicht, we zijn geen nummer maar klant, ik denk dat dat ook de reden is dat zaken accuraat en doordacht worden opgepakt. En als er zich onverhoopt een probleem voordoet dan is Claranet niet van het ‘vingertjes wijzen’ maar ze lossen het gewoon op. En dat is heel prettig werken."

  Vogel's

  We hebben het volste vertrouwen in het team van Claranet dat achter-de-schermen het beheer levert van onze applicaties. Dat geeft ons de flexibiliteit en vrijheid om onze business verder uit te bouwen"

  Peugeot

  Lees alle Case studies

Claranet begrijpt hoe belangrijk IT is voor organisaties. Wij nemen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen zeer serieus en doen er alles aan om dit vertrouwen niet te beschadigen."

Wiebe Nauta
Managing Director, Claranet Benelux

Lees meer over onze diensten

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350