Conference

AWS Summit Benelux 2019

AWS Summit Benelux 2019 Claranet

Nieuw met cloud of reeds een ervaren gebruiker? De AWS Summit is bedoeld om jou te inspireren met nieuwe kennis en inzichten. De AWS Summit zal plaatsvinden op 17 april 2019 in de RAI in Amsterdam. Dit (gratis) evenement is bedoeld om nieuwe klanten te informeren over Amazon Web Services (AWS) en biedt bestaande klanten informatie over architectuur, best practices en nieuwe diensten.

PLEIT 2018

logo_pleit_2018.jpg

PLEIT 2018

PLEIT, hét ICT-evenement voor de juridische sector, laat op dinsdag 5 juni juridische professionals ICT ervaren zoals het bedoeld is: als een hulpmiddel om de dienstverlening te vereenvoudigen en verbeteren. PLEIT2018 maakt ICT-ontwikkelingen voor ieder kantoor praktisch toepasbaar.

AWS Summit Benelux

Logo AWS Summit Benelux

AWS Summit

Nieuw met cloud of reeds een ervaren gebruiker? De AWS Summit is bedoeld om jou te inspireren met nieuwe kennis en inzichten. De AWS Summit zal plaatsvinden op 31 mei aanstaande in het World Forum in Den Haag. Dit (gratis) evenement is bedoeld om nieuwe klanten te informeren over Amazon Web Services (AWS) en biedt bestaande klanten informatie over architectuur, best practices en nieuwe diensten.

Subscribe to RSS - Conference

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350