Seminar

Security Summer School

logo_claranetsecuritysummerschool.jpg

Een informatieve middag

Op woensdagmiddag 4 juli vond onze eerste Security Summer School plaats bij Beachclub Sunrise (zaal Bruisend) bij Aquabest in Best. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve middag.

CorporatieGids LIVE

Logo Hackt ie t of hackt ie t niet

Donderdag 12 april vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Claranet verzorgt om 11.00 uur een informatiesessie met de titel

Ontbijtsessie: Digitale veiligheid & AVG

Op 23 en 25 januari vonden onze ontbijtsessie “Digitale veiligheid & AVG” plaats in het Philips Stadion in Eindhoven en bij Beeld en Geluid in Hilversum. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve ochtend staan hieronder.

De ochtend startte met een korte introductie over Claranet Benelux en uitleg over de reden van het organiseren van deze ontbijtsessie, hierbij werd gebruik gemaakt van voorbeelden uit recente nieuwsberichten.

Private Cloud seminar

Op donderdagmiddag 15 oktober 2015 vond ons Private Cloud seminar plaats in het Philips Stadion te Eindhoven. Op dit seminar is er gesproken over de mogelijkheden van Private Cloud voor uw organisatie. Deze editie waren Sophos (Meldplicht Datalekken; en nu?) en Brainport Development (klant aan het woord) aanwezig als gastsprekers. Wilt u meer weten over dit seminar? Lees hier het verslag Private Cloud seminar oktober 2015.

Claranet Golfdag

Verslag: Claranet Golfdag 2015

banner_golfdag.png

De Claranet Golfdag vond plaats op de Golfbaan Best Golf. Rond het middaguur zijn de gasten ontvangen met een lunch en een welkomstwoord. Na de lunch zijn de golfers vertrokken naar hun start hole om na de Shotgun direct te starten met de 18-Holes wedstrijd. De deelnemers van de Clinic hebben eerst een korte uitleg gehad om vervolgens, samen met een Pro, hun eerste golfballen te slaan op het oefenveld.

Pages

Subscribe to RSS - Seminar

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350