Seminar

CorporatieGids LIVE Kennisdag

Event CorporatieGids Live Kennisdag 2020 header

Dinsdag 12 mei 2020 werd de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2020 georganiseerd waar normaliter leveranciers van corporaties laten zien wat mogelijk is op IT gebied. Vanwege het coronavirus was het niet mogelijk om fysiek een event te organiseren, maar is dat online georganiseerd, een goed alternatief en mooi initiatief van de mannen van CorporatieGids.

Security Summer School

logo_claranetsecuritysummerschool.jpg

Een informatieve middag

Op woensdagmiddag 4 juli vond onze eerste Security Summer School plaats bij Beachclub Sunrise (zaal Bruisend) bij Aquabest in Best. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve middag.

CorporatieGids LIVE

Logo Hackt ie t of hackt ie t niet

Donderdag 12 april vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Claranet verzorgt om 11.00 uur een informatiesessie met de titel

Ontbijtsessie: Digitale veiligheid & AVG

Op 23 en 25 januari vonden onze ontbijtsessie “Digitale veiligheid & AVG” plaats in het Philips Stadion in Eindhoven en bij Beeld en Geluid in Hilversum. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve ochtend staan hieronder.

De ochtend startte met een korte introductie over Claranet Benelux en uitleg over de reden van het organiseren van deze ontbijtsessie, hierbij werd gebruik gemaakt van voorbeelden uit recente nieuwsberichten.

Subscribe to RSS - Seminar

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350