Exhibition | Claranet NL

Exhibition

Accountancy Expo

Geplaatst op: 16 april, 2020 - 11:11

De accountancy Expo is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

CorporatiePlein 2020

Geplaatst op: 16 april, 2020 - 10:51

CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Accountancy Expo 2019

Geplaatst op: 28 februari, 2019 - 09:20

Event Header Accountancy Expo 2019 Claranet

Afgelopen dinsdag, 18 juni, heeft Claranet voor het eerst op de Accountancy Expo in Rosmalen gestaan. We hebben van de bezoekers diverse complimenten ontvangen voor de leuke en frisse stand. Dank aan de bezoekers hiervoor.

Accountancy Expo 2019 Claranet

Pagina's

Abonneren op RSS - Exhibition