Seminar

Security Summer School

Geplaatst op: 5 juli, 2018 - 15:30

logo_claranetsecuritysummerschool.jpg

Een informatieve middag

Op woensdagmiddag 4 juli vond onze eerste Security Summer School plaats bij Beachclub Sunrise (zaal Bruisend) bij Aquabest in Best. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve middag.

CorporatieGids LIVE

Geplaatst op: 12 februari, 2018 - 13:05

Logo Hackt ie t of hackt ie t niet

Donderdag 12 april vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Claranet verzorgt om 11.00 uur een informatiesessie met de titel

Ontbijtsessie: Digitale veiligheid & AVG

Geplaatst op: 9 oktober, 2017 - 10:15

Op 23 en 25 januari vonden onze ontbijtsessie “Digitale veiligheid & AVG” plaats in het Philips Stadion in Eindhoven en bij Beeld en Geluid in Hilversum. Een aantal hoogtepunten van deze informatieve ochtend staan hieronder.

De ochtend startte met een korte introductie over Claranet Benelux en uitleg over de reden van het organiseren van deze ontbijtsessie, hierbij werd gebruik gemaakt van voorbeelden uit recente nieuwsberichten.

Claranet Golfdag

Geplaatst op: 31 mei, 2016 - 11:09

Verslag: Claranet Golfdag 2015

banner_golfdag.png

De Claranet Golfdag vond plaats op de Golfbaan Best Golf. Rond het middaguur zijn de gasten ontvangen met een lunch en een welkomstwoord. Na de lunch zijn de golfers vertrokken naar hun start hole om na de Shotgun direct te starten met de 18-Holes wedstrijd. De deelnemers van de Clinic hebben eerst een korte uitleg gehad om vervolgens, samen met een Pro, hun eerste golfballen te slaan op het oefenveld.

Seminar "Kies uw cloud"

Geplaatst op: 1 maart, 2016 - 09:34

2016 wordt voor veel organisaties het jaar om een keuze te maken voor een stap de cloud in, maar ondanks dat we allen al jarenlang met clouddiensten werken, is er nog veel onduidelijkheid wat nu de beste keuze is. Claranet, Microsoft en Hewlett Packard Enterprise hebben de handen ineen geslagen en organiseren op woensdagmiddag 9 maart op het hoofdkantoor van Microsoft in Amsterdam een informatief seminar.

Abonneren op RSS - Seminar