Claranet Benelux | Claranet NL

Claranet Benelux

Werkzaamheden groot onderhoud 24 juni 2022 - 00:01-06:00u - Eindhoven Fiber Exchange

Geplaatst op: 14 juni, 2022 - 11:11

Geachte klant,

In verband met onderhoud aan het netwerk van onze leverancier Breedband Regio Eindhoven / Eindhoven Fiber Exchange aan het
noordelijke deel van de ring, zal uw verbinding down gaan.

Het betreft uw Fiberverbinding

De werkzaamheden vinden plaats in de nacht van
24 juni 2022 van 00:01 uur tot 06.00 uur.
De voorbereidingen starten op 23 juni om 22.00u, maar signaalonderbreking is er vanaf middernacht.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat veroorzaakt wordt door dit onderhoud.

Teamleider Skilled Servicedesk

Geplaatst op: 25 mei, 2022 - 13:52

Wil je leidinggeven geven aan een gemotiveerd team van Servicedesk Engineers? Wil je werken aan het leveren van optimale IT support aan onze klanten? Wij zijn op zoek naar een Teamleider van de Skilled Servicedesk. Een afwisselende functie binnen een collegiaal en gemotiveerd team waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!

Senior Business Development Manager Cyber Security

Geplaatst op: 6 april, 2022 - 08:56

Hou je van pionieren en wil jij de drijvende kracht zijn in een nieuw uit te bouwen Cyber Security team voor Claranet in Nederland? We zijn op zoek naar een Senior Business Development Manager Cyber Security die in staat is om als Security Partner op te treden voor klanten en daarnaast het Cyber Security team verder kan uitbouwen in Nederland.

Internal Account Manager Security

Geplaatst op: 5 april, 2022 - 16:42

De Internal Account Manager werkt binnen de Claranet Cyber Security business unit die wereldwijd opereert. Vanuit deze business unit geven we onze klanten toegang tot marktleidende informatiebeveiligingsdiensten, waaronder penetratie testen, training, consultancy en beheerde beveiligingsdiensten. De Cyber Security business unit wordt gevormd en verder uitgebouwd vanuit de verschillende interne internationale Claranet onderdelen; NotSoSecure (gevestigd in de VS, UK en India), de UK Security Business Unit (voorheen bekend als Sec-1), en onze Security afdelingen in Frankrijk en Portugal.

Network Engineer

Geplaatst op: 11 maart, 2022 - 08:51

Wil je werken binnen een organisatie die zich richt op de nieuwste systemen en zich hierin blijft ontwikkelen? Houd je van technische vraagstukken en los je deze graag op met andere IT specialisten? Binnen het Beheerteam van Claranet Benelux (locatie Son) zijn wij op zoek naar een Network Engineer die ervoor zorgt dat de infrastructuur van onze klanten optimaal werkt.

IT Account Manager

Geplaatst op: 28 februari, 2022 - 11:13

Maak jij hét verschil als Account Manager voor je klant en voor jouw organisatie? Ben jij in staat om als IT-partner van jouw klant op te treden? Heb je de antwoorden voor onze klanten op het gebied van IT-infrastructuren, (public) cloud oplossingen en applicaties? Neem dan de uitdaging aan als Accountmanager bij Claranet Benelux.

Systeembeheerder Cloud

Geplaatst op: 13 januari, 2022 - 08:50

Wil je werken binnen een organisatie die zich richt op de nieuwste cloud technieken en zich hierin blijft ontwikkelen? Houd je van technische vraagstukken en los je deze graag op met andere IT specialisten? Binnen het Cloud Beheerteam van Claranet Benelux zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder Cloud.

Cloud Project Engineer

Geplaatst op: 13 januari, 2022 - 08:45

Ben jij die Public Cloud Engineer die een frisse kijk heeft op de ontwikkelingen binnen de Public Cloud? Houd je van complexe technische vraagstukken en los je deze graag op met andere IT specialisten? Binnen het Cloud team van Claranet Benelux zijn wij op zoek naar een Public Cloud Engineer.

Skilled Servicedesk Engineer

Geplaatst op: 27 december, 2021 - 09:14

Als Skilled Servicedesk Engineer is geen dag hetzelfde! Binnen onze skilled servicedesk op onze locatie in Son geef je telefonisch IT support en ben je daarmee het eerste contact voor de klant bij vragen en IT-problemen (zowel eerste- als tweedelijns). Je hebt niet alleen contact met eindgebruikers, maar ook met de systeem- en netwerkbeheerders van onze klanten.

Pagina's

Abonneren op RSS - Claranet Benelux