Werken bij Claranet

Werken bij een van de beste werkgevers en meest innovatieve Cloud Service Providers? Claranet heeft bij het Computable Cloud50-onderzoek een tweetal topnoteringen in de wacht gesleept als runner-up voor beste werkgever en meest innovatieve Cloud Service Provider.

Vacatures

Claranet maakt samenwerken persoonlijk, met haar klanten, haar (strategische) partners én met haar medewerkers.

Het succes van onze oplossingen bij klanten wordt bepaald door de kwaliteit van onze diensten, kennis en ervaring van onze medewerkers en de wijze waarop de klant wordt bediend en te woord gestaan. Onze mensen maken het verschil! Wij werken volgens een zorgvuldig geformuleerde ‘Customer Intimacy’ strategie. Essentieel daarbij is het opbouwen van een vertrouwensband met onze klanten, zodat we weten wat er speelt en hierop kunnen anticiperen. Onze klanten en ook onze medewerkers ervaren dit en waarderen dit.

Als medewerker van Claranet ben je onderdeel van een informele, open cultuur waarin je aangemoedigd wordt je verantwoordelijkheden te nemen, zowel voor je werk als voor je persoonlijke ontwikkeling; of dit nu op het eigen vakgebied is of op andere gerelateerde vaardigheden of competenties. Ieders bijdrage is waardevol en er is sprake van een sterke teamspirit. Bij Claranet werk je in een dynamische, op groei gerichte organisatie wat met zich meebrengt dat je flexibel moet zijn en goed om kunt gaan met veranderingen. Claranet is continue bezig met het verbeteren van zichzelf en het ondersteunen van klanten met hun verbeterprocessen op IT-gebied.

Ben jij trots op jezelf en op wat je tot nu toe hebt bereikt? Ben je gepassioneerd om de toegevoegde waarde van je kennis, kunde en persoonlijkheid tot uiting te laten komen bij een werkgever die dit stimuleert? Wil jij jezelf en de mensen om je heen continue verbeteren? Dan ben jij mogelijk de toekomstige medewerker die we zoeken.

2200+ Claranet medewerkers

2,200+ Claranet medewerkers

9 landen

9 landen

24 kantoren

24 kantoren

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350