Zorg & ICT 2016

Geplaatst op: 31 mei, 2016 - 11:14

Date: 

dinsdag, 5 april, 2016 - 09:00 to donderdag, 7 april, 2016 - 17:00

Event type: 

banner_zorgenict.jpg
Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Deze editie vindt u op de beurs:

  • Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “Gebruikers aan zet”;
  • Circa 175 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg;
  • Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten;
  • Op 6 & 7 april ook gratis toegang tot het gelijktijdige Welkom in de zorg 2016.

Thema 2016: Gebruikers aan zet

Het centrale thema ‘Gebruikers aan zet’ vormt de paraplu voor de onderliggende thema’s Optimalisatie behandelproces, Betrokkenheid en tevredenheid, Privacy, data & intelligentie, Efficiëntie & kostenbeheersing en Innovatie & de toekomst.

Voor wie is Zorg & ICT 2016 interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Waar en wanneer?

Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 5 april t/m donderdag 7 april 2016 in hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

Claranet op de beurs

Ook dit jaar is Claranet aanwezig op Zorg & ICT; wij zijn te vinden op stand B078.

Presentatie 'De zorgwerkplek in praktijk'

Op dinsdag en woensdag geven we om 13.00 in Theater 2 een presentatie over onze zorgwerkplek, HET veilige portaal op maat naar al uw applicaties. Tijdens deze presentatie zullen Henk Liebeek en Thijs Spierenburg samen een compleet beeld schetsen van de zorgwerkplek in praktijk. Henk Liebeek is Product Manager bij Claranet met een schat aan ervaring op portfolio- en productgebied bij onder andere Acer. Thijs Spierenburg is Account Manager met ruime ervaring in cloud oplossingen binnen de Zorg en het maken van de vertaalslag van uw situatie, wensen, eisen en processen naar de ICT oplossing voor de toekomst.

Henk en Thijs maken tijdens de presentatie de combinatie om concrete voorbeelden uit de praktijk te combineren met de oplossingen vanuit de techniek. Geen technische sessie waarin we de diepte induiken over platformen, bits en bytes, maar we laten zien waar enkele van onze (zorg)klanten in de praktijk tegen aan lopen én op welke manier dit door ons opgelost met kostenefficiency en beheersing als resultaat.